Auto oprema

ponedjeljak, 28.12.2015.

Traže se tepisi za auto – kakvi, koji, čemu služe?

Za početak jedna priča, jednog prodavača, koji jako često sluša riječi ljudi, koji dolaze u auto salon i pitaju ga, dali se tamo prodaju tepisi za auto? Naravno, da se prodaju, ali pitanje je, kakvi vam trebaju, kakve želite, čemu će oni služiti u vašem automobilu?


Da bi u svome životu mogli kupovati stvari kvalitetno, potrebno je, da o njima nešto znate – isto tako je i kod tog proizvoda, kad ćete otići u potražnju za njim. Kakve tepihe trebate? Za kakav auto? Kamo ćete ih staviti? U koje doba godine ćete ih upotrebljavati? Za koji model automobila? Sve to su pitanja, koja će vam prodavač sigurno postaviti – dali ste spremni na njih?

Kako, gdje, kakav, kamo?
Idemo lijepo po redu – ako ste od prijatelja čuli, da on upotrebljava tepihe za auto, to vam nije dovoljno, da ih nabavite i vi. Za početak morate znati, koje želite – ako je na primjer vani zima, vaše će noge vjerojatno jako često biti mokre od snijega, leda i ostaloga na cesti. To vam znači, da ćete sve to unositi u automobil. Ako imate na podovima tekstilne tepihe, sva ta voda će se upiti u njih, a to i nije baš najbolje – vlaga u automobilu je štetna!
Baš iz toga razloga za to doba godine preporučuju se tepisi iz gume! Ali sada dolazi još jedno pitanje – kakve odabrati? Dali ih trebate samo za naprijed ili još za odzada? Ako na zadnjim sjedalima nikad nikoga ne vozite, na primjer djecu, kolege, roditelje i slično, onda vam kupovina nije potrebna, jer će to za vas značiti samo trošak.


Za koji model automobila?
Pored toga, jako je bitno, da poznate svoj automobil, koji model je, godište izrade – da bi tepisi za auto na podove što bolje sjeli, potrebno ih je pravilno odabrati, jedino na takav način oni se neće klizati pod vašim nogama, jedino tako ćete se moči sigurno voziti po cesti i tepisi će odraditi ono, zašto ih imate u svojim automobilima.
Kao što vidite, potrebno je biti spreman, ako odlazite u trgovinu – a što učiniti, ako ćete takvu stvar kupovati putem interneta? Jednostavno – dobro pročitajte sve ono, što je prodavač zapisao o proizvodu, ako vam sve to nije dosta, nazovite ih i skupa pronađite ono, što vam treba – jedino na takav način nećete imati troškove vračanja proizvoda, ako ga nećete pravilno kupiti.

Članak:
sjenila za auto
cerada za auto

Oznake: automobilizam, autodjelovi

- 13:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  prosinac, 2015  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Prosinac 2015 (3)

Opis bloga

  • Blogovi o autodjelovima i opremi, da ne bi propustili nešto novo na trgu.

Linkovi

Članci